Activiteiten 'De molen draait 4 seizoenen lang'

Tal van leuke of bijzondere activiteiten het hele jaar door in de Korenmolen, elke activiteit afgestemd op het seizoen. Alles in een gemoedelijke sfeer, ambiance en vriendelijke bediening met oog voor kwaliteit, service en vriendelijkheid op een meer dan een unieke locatie waar u zich weer in vroege tijden waant.

Voor meer informatie kijk op www.koffie-enTheehuysdeKorenmolen.nl of bel gerust als u liever persoonlijk contact heeft 0578 -617591
Volg en like ons ook op Facebook en weet als eerste, alle nieuwtjes van de 'Koffie- en Theehuys 'De
 Korenmolen'

januari 2018
Nieuwjaarsbijeenkomst Stichting Vaassens Molen en Vereniging Vrienden van Daams Molen, Belangstellenden zijn welkom en kunnen zich deze avond ook aanmelden als verenigingslid inloop vanaf 19.30 uur.

Donderdag 12 oktober 2017
Elke 2-de zaterdag in oktober de jaarmarkt in Vaassen.
aanvang 10.00 uur tot 16.00 uur.


Zaterdag Februari 2018
Carnaval in de Wieken en bij de Molen 
11:00 uur
Voor 12:00 uur optstellen voor de optocht bij de Wieken

Donderdag (Hemelvaartsdag) Mei 2018
Vaasaqua in Vaassen
Programma 2018
Het is weer tijd voor Vaasaqua! Ook dit jaar is er veel gezelligheid te vinden in en rondom het centrum van Vaassen. Op het Marktplein treden de hele dag artiesten, koren en bands op. Ben je op zoek naar een tof boek, schilderij of curiosa? Dan is een bezoek aan de boekenmarkt, kunstmarkt en braderie zeker de moeite waard.
 
Tenslotte mag het kinderplein absoluut niet ontbreken. Voor de jongste bezoekers is er een draaimolen, hindernisbaan, springkussen, ponyrijden, kindertrein, grijpkranen en de kop van jut. Theaterfiets komt ook met zijn theatervoorstelling om de kinderen te vermaken op het kinderplein. 
 


Geen producten aanwezig

 
 
 
 
 
Koffie-en Theehuys 'De Korenmolen' in Vaassen is onderdeel van Veldhuis Koffie en Thee.